Silestone fürdőszoba,mosogató, burkolat

Tekintve a Silestone sokoldalúságát, a lakás bármely részén felhasználhatjuk. Legyen az a konyha, fürdőszoba, zuhanyzó, mosdó, mosogató, padlóburkolat vagy falburkolat. Bízzuk magunkat a képzeletünkre!

Silestone Fürdőszoba

A Silestone lehetővé teszi, hogy a fürdőszoba azonos színű és anyagú legyen, így a térben még nagyobb a harmónia és az összhang. Minden elemét a fürdőszobának, legyen az akár bonyolult, nagy vagy díszített,ki lehet alakítani ezzel az antibakteriális kvarc alapú felülettel.

Silestone quartz surfaces for bathrooms

Silestone mosogató

Silestone mosogató tökéletesen illeszkedik a munkafelülethez. Minden olyan előnye megvan, amely egy mosogatónak meg kell hogy legyen.

White quartz surface sinks

Silestone mosogató választék

 
Egyéb Silestone termékek:

Sok gyártó használja a Silestone-t kiindulási pontként számos egyedi termék megalkotására. A Silestone nemcsak egyedi, hanem megfelel a minőségi előírásoknak is.

White quartz surface Vimens tables
White quartz Uponor floors
White quartz surfaces Masa system

Vimens asztalok

Vannak olyan gyártók, mint például a Vimens, aki a Silestone felületekre alapozza különleges egyedi asztalait. Így a konyha még harmonikusabb lehet, hiszen olyan színt választhatunk, ami illeszkedik konyhapultunkhoz is.

Uponor padlófűtés

Uponor, egy finn multinacionális vállalat, amely láthatatlan épületgépészeti megoldásokat fejlesztett ki a Silestone kvarc felület különböző felhasználási lehetőségeire. A padló alatti csőhálózati rendszer kitűnően alkalmas a padló hűtésére és fűtésére, így több mint 30% energiát takaríthatunk meg.

MASA rendszer

MASA egy olyan speciális rögzítési rendszer, amely a Silestone exkluzív fal paneleinek rögzítését és felszerelését könnyíti meg. Lehetővé teszi a megfelelő szellőzést a falburkolat és a fal között. Az egyenetlen falfelületek sem jelentenek többé akadályt a burkolásnál.

 


©2018 Madar ÉpKő Kft.

Logo Eco SilestoneLogo Sensa Silestone

Kapcsolat  |  Honlaptérkép  |  Other Cosentino products: